Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

HSBC: στους κορυφαίους χρηματιστηριακούς οίκους του 2010, ύστερα από έρευνα της Thomson Extel

tags :
HSBC: στους κορυφαίους χρηματιστηριακούς οίκους του 2010, ύστερα από έρευνα της Thomson Extel
H HSBC και τα στελέχη της περιλαμβάνονται στους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους χρηματιστηριακούς οίκους και αναλυτές στην Ελλάδα, ύστερα από πανευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποίησε για το 2010 η Thomson Extel.
Συγκεκριμένα, η HSBC καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία «Trading & Execution», την τρίτη θέση στο «Country Analysis» και στην ίδια κατηγορία σε επίπεδο μεμονωμένων αναλυτών, ο κ. Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος της HSBC κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Παράλληλα στην κατηγορία «All Brokerage Firms – European Small & Mid Caps» η HSBC κατέλαβε την πέμπτη θέση, ενώ στην κατηγορία «All Individuals – European Small & Mid Caps» o κ. Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος και ο κ. Σπύρος Τσαγκαλάκης κατέλαβαν αντίστοιχα την τέταρτη και πέμπτη θέση.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., «Είμαι περήφανος που, η HSBC διακρίθηκε για μια ακόμα χρονιά στην έρευνα της Thomson Extel και κατάκτησε σημαντικές θέσεις,γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της. Είμαι βέβαιος ότι τα στελέχη και η Τράπεζα θα έχουν ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης