Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Υπηρεσία Factoring – Receivables Finance από την HSBC

tags :
Υπηρεσία Factoring – Receivables Finance από την  HSBC
Ο Τομέας Επιχειρηματικής Τραπεζικής της HSBC ήταν Μέγας Χορηγός της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Ιουνίου, με κεντρική ομιλήτρια την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη.
Ο Τομέας στην Ελλάδα προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της Τράπεζας, όπως είναι η υπηρεσία Factoring – Receivables Finance. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό χρηματοοικονομικό εργαλείο που απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, εξυπηρετώντας ανάγκες των επιχειρήσεων με εγχώρια και διεθνή δραστηριότητα. Αξιοποιώντας τo ευρύ διεθνές δίκτυο και την τεχνογνωσία του Ομίλου της HSBC, τα στελέχη της αναγνωρίζουν τις ανάγκες και προσφέρουν λύσεις με σκοπό να ικανοποιήσουν και τις πιο σύνθετες απαιτήσεις των επιχειρήσεων, ακόμα και στις παρούσες οικονομικές συγκυρίες. Η υπηρεσία Factoring - Receivables Finance, μεταξύ άλλων, προσφέρει:
Εξασφάλιση σημαντικής ρευστότητας στις επιχειρήσεις, ώστε να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.
Δυνατότητα παροχής ανταγωνιστικότερων όρων πώλησης προς τους πελάτες των επιχειρήσεων.
Καλύτερο έλεγχο των εισπράξεων και μείωση του λειτουργικού κόστους.
Μείωση επισφαλειών, μέσω του καλύτερου ελέγχου της πιστοληπτικής ικανότητας των οφειλετών μιας επιχείρησης και της κάλυψης πιστωτικού κινδύνου.
Άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς κάθε στιγμή, με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της πρωτοποριακής  ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-Factoring.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης