Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ολοκληρώθηκε η διάθεση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Emporiki Protected Fund Midas V

tags :
Ολοκληρώθηκε η διάθεση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου Emporiki Protected Fund Midas V
Με αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα από την Αmundi Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Κ. μέσω του δικτύου διάθεσης της Εμπορικής Τράπεζας, το Αμοιβαίο Κεφαλαίο Emporiki Protected Fund Midas V ολοκλήρωσε την περίοδο συμμετοχών του στις 28 Μαΐου 2010 συγκεντρώνοντας κεφάλαια ύψους  € 40 εκ. Ευρώ.

Πρόκειται για ένα γαλλικό αμοιβαίο κεφάλαιο, το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα μετά από σχετική γνωστοποίηση της πρόθεσης διάθεσης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η διαχείρισή του γίνεται από την Amundi και αντιπρόσωπός του στην Ελλάδα είναι η Amundi Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Κ. Είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο διάρκειας 5 ετών,με εγγυημένο το 100% του αρχικά επενδυόμενου κεφαλαίου στη λήξη του. Η τελική του απόδοση συνδέεται με τη μέση απόδοση ενός επενδυτικού καλαθιού 15 επιλεγμένων μετοχών που συνθέτουν τους δείκτες Eurostoxx50, και S&P 500. Επιπλέον, ο επενδυτής θα εισπράξει ένα τοκομερίδιο 2,40% της Αρχικής Καθαρής Αξίας Ενεργητικού (μείον την προμήθεια εγγραφής) στις 30/05/2011, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στα ενημερωτικά έντυπα του Αμοιβαίου Κεφαλαίου.
Η επιτυχής διάθεση του MIDAS V είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι, στην παρούσα δύσκολη χρονική συγκυρία, οι επενδυτές έχουν επιθυμία να επενδύσουν σε ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν διαφάνεια και προστασία από τη μεταβλητότητα.
Σχετικά με την Αmundi Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Η Αmundi Ελλάς Α.ΕΔ.Α.Κ. είναι η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Amundi που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος Amundi, δημιουργήθηκε συνδυάζοντας την εμπειρία δύο κορυφαίων τραπεζικών ομίλων στον χώρο της διαχείρισης κεφαλαίων: της Credit Agricole S.A και της Société Générale. Ο Όμιλος Amundi κατατάσσεται 3ος στην Ευρώπη  (1) και αποτελεί έναν από τους 10 κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων (2) στον κόσμο, με περίπου € 688 δις Ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση(3).  Με παρουσία στο «επίκεντρο» των κύριων επενδυτικών κέντρων σε περισσότερες από 30 χώρες, η Amundi προσφέρει μία ευρεία σειρά προϊόντων που καλύπτουν πλήρως όλο το φάσμα των κατηγοριών επενδύσεων και νομισμάτων.
Η Αmundi Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Κ. έχει τη δυνατότητα να παρέχει στους ιδιώτες πελάτες επενδυτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στο επενδυτικό τους προφίλ, ενώ προσφέρει υψηλής ποιότητας επενδυτικές υπηρεσίες στους θεσμικούς της πελάτες έτσι, ώστε να εκπληρώνουν τους επενδυτικούς τους στόχους μέσω διαφοροποιημένων λύσεων, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης