Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Marfin Popular Bank: Επιτυχές το Συνέδριο "H Κύπρος στο διεθνή επιχειρηματικό σχεδιασμό"

Marfin Popular Bank: Επιτυχές το Συνέδριο
Η Fiducenter (Cyprus) Ltd διοργάνωσε το εξειδικευμένο συνέδριο “H Kύπρος στο διεθνή επιχειρηματικό σχεδιασμό”  στις 9 -10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ajax, στη Λεμεσό.
Μέσω του συνεδρίου, οι διοργανωτές πέτυχαν να ενημερώσουν εκτενώς τους ξένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες για όλες τις πτυχές του διεθνούς επιχειρηματικού τομέα στη Κύπρο, ο οποίος παρουσιάστηκε από ειδικούς του κάθε κλάδου, προερχόμενοι είτε από τον ιδιωτικό είτε από το δημόσιο τομέα.
Το συνέδριο «Η Κύπρος στο Διεθνή Επιχειρηματικό Σχεδιασμό", εξέτασε όλη την υποδομή της Κύπρου στον τομέα Διεθνών Επιχειρήσεων,  ξεκινώντας από μια γενική επισκόπηση της χώρας, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ειδικές πτυχές της οικονομίας όπως ο νομικός, φορολογικός, τραπεζικός και επενδυτικός τομέας, η ναυτιλία, η διαχείριση πλούτου, το ανθρώπινο κεφαλαίο και ο τομέας ακινήτων. Παράλληλα εξετάστηκαν με περισσότερες λεπτομέρειες τα σημαντικά οφέλη που αποκομίζονται από τη χρησιμοποίηση Κυπριακών εταιρειών σε δημοφιλείς φορολογικές δομές.
Μεταξύ των θεμάτων που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον  ήταν η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος στη Κύπρο, τα μέτρα που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, καθώς και τρόποι με τους οποίους άτομα με υψηλό εισόδημα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τον πλούτο τους.
Η όλη εκδήλωση εμπλουτίστηκε με κοινωνικές εκδηλώσεις, που αποσκοπούσαν στο να καταστήσουν τη διαμονή των συμμετεχόντων ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, ενώ τους έδωσε επίσης μια γεύση της ιστορίας της Κύπρου και της κοινωνικής ζωής της χώρας.
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι συμμετέχοντες απέκτησαν μια ολοκληρωμένη άποψη για την Κύπρο και το ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει στον διεθνή επιχειρηματικό σχεδιασμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης