Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βραβεύτηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την καινοτομία και την ποιότητα

Βραβεύτηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την καινοτομία και την ποιότητα
Την καινοτομία με την ποιότητα συνεχίζει να «παντρεύει» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προσθέτοντας νέες διακρίσεις στο «χαρτοφυλάκιό» του.Η Τράπεζα και ειδικότερα η διεύθυνση Γενικών Υπηρεσιών και η υποδιεύθυνση Προμηθειών ολοκλήρωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά τη διαδικασία πιστοποίησης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.
Η νέα επιβράβευση ήρθε από τη BVQI (Bureau Veritas Quality International) με την ανανέωση της πιστοποίησης κατά ISO 9001:2008 για το 2012.Η πιστοποίηση αφορά στην τήρηση και εφαρμογή των κανόνων του Κανονισμού Προμηθειών, των διαδικασιών προμηθειών (όπως Διαχείριση Αιτήματος, Έγκρισης, Ανάθεσης, Αξιολόγησης και Παραλαβής Αγαθών και Υπηρεσιών, καθώς και στη Διενέργεια Προσκλήσεων Υποβολής Προσφορών, επικοινωνία με προμηθευτές, επαγγελματικά ταξίδια).Η νέα πιστοποίηση, που εμπλουτίζει την γκάμα των διακρίσεων του ΤΤ, εφαρμόζει αυστηρές διαδικασίες, ώστε να εξασφαλίζονται με διαφάνεια τα συμφέροντα της Τράπεζας. Κυρίως εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς και την τήρηση συγκεκριμένων χρόνων για την ικανοποίηση αιτημάτων των πελατών, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στην τράπεζα και προσδίδοντας κύρος στη διοίκησή της.
«Για ακόμη μια χρονιά, πιστοποιείται η ποιότητα εργασιών της τράπεζάς μας. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στο να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό έργο και να εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς, διατηρώντας αναλλοίωτες τις παραδοσιακές μας αξίες που μας συνδέουν χρόνια τώρα με τα εκατομμύρια πελατών που μας εμπιστεύονται» σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος του ΤΤ, κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης