Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

HSBC: Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη

tags :
HSBC: Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη
Η HSBC, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και αναγνωρίζοντας ότι οι αναδυόμενες αγορές δείχνουν να διατηρούν σταθερό ρυθμό ανάπτυξης, ενώ οι πελάτες στρέφονται σε επενδύσεις παραδοσιακού χαρακτήρα, όπως είναι ο χρυσός, δημιούργησε το νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη  “Gold & Currencies”.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα καταθετική πρόταση, της οποίας η απόδοση εξαρτάται από την πορεία της τιμής του χρυσού, αλλά και από την πορεία τεσσάρων νομισμάτων αναδυόμενων αγορών σε σχέση με το Ευρώ. Η Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη “Gold & Currencies” περιλαμβάνει την τιμή του χρυσού εκφρασμένη σε Ευρώ και 4 διαφορετικά νομίσματα των αναδυόμενων αγορών της Βραζιλίας, Ν. Κορέας, Πολωνίας και Τουρκίας. Κάθε νόμισμα και η τιμή του χρυσού έχουν ισομερή συμμετοχή στην απόδοση του καλαθιού.
Η διάρκεια κατάθεσης είναι 3ετής με ελάχιστο ποσό 3.000 Ευρώ ή Δολάρια ΗΠΑ. Η προεγγραφή του προϊόντος, που προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση, ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2010 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2010. Στη λήξη ο επενδυτής λαμβάνει το 75% της απόδοσης του καλαθιού.
Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος «Το νέο καταθετικό προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη  “Gold & Currencies” αποτελεί ένα συνδυασμό, τόσο της δυναμικής των αναδυόμενων αγορών όσο και της διαχρονικής αξίας που έχει ο χρυσός, ως ευγενές μέταλλο, πράγμα που το κάνει μία ελκυστική επενδυτική επιλογή».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης