Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

HSBC: Παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην παρούσα οικονομική συγκυρία

tags :
HSBC: Παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην παρούσα οικονομική συγκυρία
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποίησε η HSBC την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανακαλύπτοντας τους νέους δρόμους στον επενδυτικό χάρτη του σήμερα», στο Ξενοδοχείο «The Met», στη Θεσσαλονίκη.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η κ. Δήμητρα Βουρνά, Product Manager Investments and Liabilities , HSBC Ελλάδος. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Ντίνος Κάμαρης, Head of Global Markets, HSBC Ελλάδος κάνοντας εκτενή αναφορά στο τι μας δίδαξαν οι πρόσφατες εξελίξεις, ο ρόλος της HSBC στην Ελλάδα και τον κόσμο. Ακολούθησε ο κ. Γιάννης Βεζανής, Γενικός Διευθυντής HSBC (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΔΑΚ, αναλύοντας την «Επενδυτική στρατηγική για το 2010», ενώ ο κ. Θανάσης Τσιμπονάκης, Relationship Manager, HSBC Global Asset Management (Γαλλίας), παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων HSBC World Selection. Πρόκειται για μια επενδυτική πρόταση που αποτελείται από 5 διαφορετικά χαρτοφυλάκια και διατίθεται σε επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκλειστικά από την HSBC.
Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Senior Manager Customer Proposition, HSBC Ελλάδος ο οποίος ανέλυσε τη «Νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου», ως την επενδυτική επιλογή που συμβαδίζει περισσότερο με τις τρέχουσες χρηματοοικονομικές συνθήκες.
Ο κ. Παπαναγιώτου ευχαρίστησε το κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για εκδήλωση ανάλογου ενδιαφέροντος. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις, καθώς και καθιστό δείπνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης