Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας με τη στήριξη της Crédit Agricole

tags :
Συνεχίζεται η αναβάθμιση του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας με τη στήριξη της Crédit Agricole
Με τη λειτουργία ενός ακόμη ανανεωμένου καταστήματος, συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας, σύμφωνα με το Επιχειρηματικό της Σχέδιο.
Το ανανεωμένο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Γούναρη & Μαιζώνος στην Πάτρα, είναι ένα από τα 20 πρώτα καταστήματα της Εμπορικής σε όλη την Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει το νέο μοντέλο λιανικής τραπεζικής του κυρίου μετόχου της Εμπορικής Τράπεζας, Crédit Agricole, που είναι ο μεγαλύτερος τραπεζικός  όμιλος  στη Γαλλία και ηγέτης σε θέματα λιανικής τραπεζικής.
Τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, που λειτουργούν πλέον σύμφωνα με το νέο μοντέλο λιανικής, έχουν αναβαθμίσει ριζικά την εικόνα και λειτουργία τους, με βάση τις  υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της Credit Agricole, προσαρμοσμένες ωστόσο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Μέσα από τη φιλοσοφία του νέου μοντέλου, επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση, προσωποποιημένη αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη και πιο αποδοτική λειτουργία του καταστήματος. Περισσότερα από 50 καταστήματα της Εμπορικής θα λειτουργούν στα πρότυπα του νέου μοντέλου μέχρι το τέλος του 2010, ενώ στόχος είναι έως το τέλος του 2011 να έχει αναβαθμιστεί περίπου το 1/3 του δικτύου.
Κατά την τελετή των εγκαινίων του καταστήματος στην Πάτρα, στην οποία παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και πελάτες, εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εμπορικής Τράπεζας, ο κ. Αντώνης Λεοντίου, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Σήμερα εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας που λειτουργεί σύμφωνα με το μοντέλο λιανικής τραπεζικής της Crédit Agricole. Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία, η Εμπορική Τράπεζα, ως μέλος της Credit Agricole,  παραμένει με αξιοπιστία και σταθερότητα στο πλευρό των ελληνικών νοικοκυριών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων και παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα να καλύψουν τις σύγχρονες δανειακές και αποταμιευτικές ανάγκες των πελατών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση αξιοποιούμε συστηματικά τόσο τη βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει η Εμπορική Τράπεζα, όσο και την τεράστια διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία λιανικής τραπεζικής της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία».  
Ο κ. Ηλίας Κολλιόπουλος, Διευθυντής του Καταστήματος τόνισε τα εξής:
«Η Εμπορική Τράπεζα συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικτύου της, διαθέτοντας πλέον και στην πόλη της Πάτρας ένα από το πιο σύγχρονα τραπεζικά καταστήματα. Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τόσο της οικογένειας της Εμπορικής όσο και των πελατών μας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης