Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η UPS επιλέχθηκε ξανά ως μία από τις πιο «αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου»

tags :
Η UPS επιλέχθηκε ξανά ως μία από τις πιο «αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου»
Η UPS συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο της με μεγάλη διαφορά από την 2η θέση, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του περιοδικού FORTUNE
Η UPS ανακηρύχθηκε σήμερα μια από «Τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου» και ηγέτης του κλάδου της σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του περιοδικού FORTUNE.
Η UPS συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο της με μεγάλη διαφορά από την 2η θέση.
«Η σημαντική αυτή αναγνώριση αποτελεί τιμή για την UPS» δήλωσε ο David Abney, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UPS.
«Είναι μια αναγνώριση για τους αφοσιωμένους ανθρώπους μας και την κουλτούρα της συνεχούς καινοτομίας, η οποία εστιάζει στην βοήθεια των πελατών μας να παράγουν ξεχωριστή αξία- τελικά είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί και διατηρεί μια μεγάλη εταιρεία».
Η εταιρεία κατέκτησε την πρωτιά στον κλάδο της παράδοσης εμπορευμάτων σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της καινοτομίας, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, χρήσης εταιρικών στοιχείων, κοινωνικής ευθύνης, ποιότητας του management, οικονομικής υγείας, μακροπρόθεσμων επενδύσεων, ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας.
Η UPS είναι ένα από τα πιο γνωστά brand name στον κόσμο.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και έχει αναγνωριστεί ευρέως τα τελευταία χρόνια για τον αυξανόμενο ρόλο της στην προώθηση του παγκόσμιου εμπορίου.
Η UPS έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο κλάδο της τα τελευταία δύο χρόνια στις έρευνες του FORTUNE για τις «Πιο Αξιοθαύμαστες Eταιρείες».
Οι πλήρεις βαθμολογίες εμφανίζονται στο τεύχος του FORTUNE που κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου.
Για να συντάξει τον κατάλογο των πιο θαυμαστών εταιρειών της Αμερικής, το FORTUNE συνεργάστηκε με το συνεργάτη της, Korn Ferry και κατέγραψε τις απόψεις 3.900 ανώτερων στελεχών, διευθυντών και αναλυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης