Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η DIS βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Merchandising» στα Mobile Excellence Awards 2017

tags :
Η DIS βραβεύτηκε στην κατηγορία «Mobile Merchandising» στα Mobile Excellence Awards 2017
Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG , η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων
Στην κατηγορία «Mobile Merchandising» βραβεύτηκε η DIS στα Mobile Excellence Awards 2017, για το iAnywhere Sales Force Automation.
Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG , η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων.
Πρόκειται για ένα mobile app, ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, κρίσιμη πληροφορία για την προσπάθεια κάθε εταιρίας να βρίσκεται σε θέση οδηγού στην αγορά.
Με βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα την προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε πελάτη ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει, το iAnywhere γίνεται αρωγός στην καθιέρωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ εταιρίας και πελάτη, μέσω της άμεσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης.
Το iAnywhere επιτρέπει στη Διοίκηση να αποκτήσει στρατηγική εικόνα 360ο για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, να προσεγγίσει νέες αγορές , να αυξήσει μερίδια, να καθιερώσει Just in Time πρακτικές μειώνοντας το κόστος των αποθεμάτων, να γνωρίζει εν κινήσει τις εκκρεμότητες και να διαχειρίζεται ταχύτατα και αποτελεσματικά όλες τις εμπορικές διαδικασίες - από την προσφορά, την παραγγελία, την παράδοση έως και την είσπραξη.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://bit.ly/ianywhere

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης