Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των εργασιών της TBank στο ΤΤ

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των εργασιών της TBank στο ΤΤ
Ολοκληρώθηκε την 17η Δεκεμβρίου 2011 η διαδικασία της υπαγωγής της TBank στα μέτρα εξυγίανσης που προβλέπει ο ν. 3601/2007, σύμφωνα με την οποία το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων), εκτός ορισμένων συγκεκριμένων υποχρεώσεων, μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο εφεξής αναλαμβάνει την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών της T Bank Α.Τ.Ε., διασφαλίζοντας το σύνολο των καταθέσεών της.
Η ανωτέρω διαδικασία ολοκληρώθηκε κατόπιν μελέτης της προσωρινής αξιολόγησης των προς μεταβίβαση στοιχείων ισολογισμού της Τ Βank Α.Τ.Ε., της παροχής όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της αποδοχής της σχετικής προσφοράς του από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Το σύνολο των καταστημάτων του δικτύου της Τ Βank Α.Τ.Ε. εντάσσεται στο δίκτυο των καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011, με το σύνολο του υφιστάμενου προσωπικού του,  υπό τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οφέλη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς οι αποκτηθείσες εργασίες της T Bank Α.Τ.Ε. είναι συμπληρωματικές αυτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και συνεπώς ενισχύουν περαιτέρω τη στρατηγική ανάπτυξής του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης