Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H Emporiki leasing σε έκθεση Logistics

tags :
H Emporiki leasing σε έκθεση Logistics

Η Emporiki Leasing ΑΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 6η έκθεση «LOGISTICS» που έλαβε χώρα 6-9 Νοεμβρίου στο νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

 

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Emporiki Leasing, ενημερώθηκαν για την ειδική προσφορά των προγραμμάτων leasing, τα οποία στηρίζουν πραγματικά τις ανάγκες των δύσκολων καιρών που διανύουμε. Η δέσμευση της εταιρίας άλλωστε, είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της με πράξεις, προσφέροντας λύσεις στα μέτρα τους. Επιπλέον, οι άνθρωποι της Emporiki Leasing κατατόπισαν τους επισκέπτες σχετικά με όλα τα προγράμματα leasing που διευκολύνουν την απόκτηση παγίων στοιχείων χωρίς δέσμευση κεφαλαίων, με σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις, και με πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις.

H Emporiki Leasing, μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες leasing στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς δράσης. Με ισχυρή ανταγωνιστική θέση στην αγορά και με ένα εξαιρετικά πιστό πελατολόγιο, κατατάσσεται στις 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις του 2008 (ICAP).

Στόχος της Emporiki Leasing, είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Έλληνα επιχειρηματία, για να καλύψει τις μικρές ή τις μεγάλες του ανάγκες, σε θέματα leasing.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης