Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H GENIKI Bank στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου

tags :
H GENIKI Bank στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου
Η GENIKI Bank, μέλος του γαλλικού ομίλου της Société Générale, βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου, με στόχο την ενίσχυση των κατοίκων των ακριτικών και μικρών νησιών της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, η GENIKI Bank ενίσχυσε με χρηματικό ποσό την Ομάδα Αιγαίου για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του 16ου Διάπλου της που ξεκίνησε σήμερα.
Παράλληλα, η GENIKI Bank συνεχίζει να στηρίζει τους μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου των Λειψών και των Αρκιών, καταθέτοντας κάθε μήνα ένα χρηματικό ποσό στο λογαριασμό GENIKI Ευημερία που άνοιξε σε κάθε ένα από τα παιδιά έως την ενηλικίωσή τους. Στόχος είναι με αυτή την ενέργεια να διαμορφώσει για κάθε παιδί ένα αξιόλογο κεφαλαίο, που θα τους δώσει την ευκαιρία να το αξιοποιήσει για τη μόρφωσή του ή για την υλοποίηση κάποιου επαγγελματικού του σχεδίου.
Η GENIKI Bank προσκαλεί τους πελάτες της καθώς και όποιον άλλον επιθυμεί, να συμμετέχουν έμπρακτα στην προσπάθεια της Ομάδας Αιγαίου. Για το σκοπό αυτό η τράπεζα διατηρεί ένα λογαριασμό, στον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν όποιο ποσό επιθυμούν. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τις δραστηριότητες της Ομάδας Αιγαίου, όπως για την αγορά σχολικών ειδών & βιβλίων, παιχνιδιών, πολιτιστικές δραστηριότητες, προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού καθώς και για την κατασκευή έργων υποδομής στα ακριτικά και μικρά νησιά της χώρας μας.
Για τη GENIKI Bank η αέναη προσφορά στους συμπολίτες μας και ειδικά στα παιδιά,  αποτελεί δέσμευση και έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας της σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης