Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Έγκριση μεταβίβασης στην ΑΤΕbank συμμετοχών σε θυγατρικές

tags :
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Έγκριση μεταβίβασης στην ΑΤΕbank συμμετοχών σε θυγατρικές
Τη μεταβίβαση στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ των μετοχών που η εταιρία κατέχει σε εταιρίες του ομίλου ενέκρινε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, η Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Αγροτικής Ασφαλιστικής έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
Ενέκρινε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, την ετήσια οικονομική έκθεση της εταιρικής χρήσης (01/01/2009 - 31/12/2009), στην οποία περιλαμβάνονται οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης (01/01/2009 - 31/12/2009), μετά των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.
Απήλλαξε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τον ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τη διαχείριση χρήσης 2009.
Εξέλεξε, με ποσοστό 99,98% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας της διαχειριστικής χρήσης 2010, την ελεγκτική εταιρία KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές ΑΕ, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 114.
Ενέκρινε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τις αμοιβές - αποζημιώσεις προς τα μέλη του ΔΣ και το διευθύνοντα σύμβουλο, για τη χρήση 2009, προέβη δε σε προέγκριση των ως άνω αμοιβών, για τη χρήση 2010.
Επικύρωσε, με ποσοστό 99,98% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, την εκλογή μελών του διοικητικού συμβούλιου σε αναπλήρωση παραιτηθέντων μελών.
Αποφάσισε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τη χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε στελέχη της εταιρίας για τη συμμετοχή τους σε διοικητικά συμβούλια ή σε εταιρίες στις οποίες συμμετέχει η εταιρία ή επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
Ενέκρινε ομόφωνα, ήτοι με ποσοστό 100% του στη συνέλευση εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου, που αντιπροσωπεύει το 89,19% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, που θα καλύπτει την ευθύνη των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών της εταιρίας για λάθη και παραλείψεις έναντι τρίτων.
Τέλος, ανακοινώθηκε στους μετόχους ότι η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα, για τη χρήση του 2009, δεδομένου ότι η εταιρία έχει συσσωρευμένες ζημιές από προηγούμενες χρήσεις.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης