Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Μέχρι τις 11 το πρωί θα λειτουργήσει αύριο η Marfin Egnatia Bank

Μέχρι τις 11 το πρωί θα λειτουργήσει αύριο η Marfin Egnatia Bank
Με προσωπικό ασφαλείας  θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 7 Μαΐου το πρωί και θα κλείσουν στις 11.00, όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες της Τράπεζας Marfin Egnatia Bank στην Ελλάδα ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στις κηδείες των συναδέλφων.
Σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, ο διέυθύνων σύμβουλος της Marfin Egnatia Bank, κ. Ευθύμιος Μπουλούτας εκφράζει τη βαθειά θλίψη για το χαμό των υπαλλήλων της τράπεζας, και την ελπίδα ότι η πολιτεία θα καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.
Ειδικότερα, στην επιστολή του ο κ. Μπουλούτας αναφέρει τα εξής:
"Προς:
Όλο το Προσωπικό του Ομίλου Marfin Popular Bank
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η θλίψη και η οργή μας είναι απεριόριστη μετά τα τραγικά γεγονότα και την απώλεια τριών συναδέλφων μας στο κατάστημα της Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας. Μοιραζόμαστε την βαθιά οδύνη που ζουν οι οικογένειες των θυμάτων αλλά και όλοι εσείς που είσαστε μέλη της ευρύτερης οικογένειας της Marfin.
Αισθανόμαστε βαρύ το πένθος για την απώλεια των ανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν και ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Οι άνανδροι δολοφόνοι κτύπησαν όχι μόνον εμάς που δουλεύουμε στην τράπεζα, αλλά και όλους τους πολίτες που έχουν το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να εργάζονται ή να απεργούν, να διαδηλώνουν ή να παρακολουθούν τις διαμαρτυρίες με ασφάλεια.
Σήμερα, την ώρα της μεγάλης θλίψης, η σκέψη μας είναι με τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους. Σήμερα, δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, το βαρύ πένθος μας γεμίζει.
Μπορούμε να σταθούμε μόνον σε ότι θεωρούμε αυτονόητο. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συναδέλφων που είναι και δικές μας. Θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στο βαρύ πένθος, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που κτύπησε την μεγάλη οικογένειά μας.
Όμως θα βρούμε όλοι μαζί το κουράγιο να προχωρήσουμε μπροστά και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην Οικονομία και την Κοινωνία μας. Δυστυχώς είναι η μόνη απάντηση που εμείς μπορούμε να δώσουμε στους άνανδρους δολοφόνους.

Ευθύμιος Μπουλούτας
Διευθύνων Σύμβουλος"

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης