Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Βράβευση της Marfin Egnatia Bank για το World Finance Shipping Awards 2010

Βράβευση της Marfin Egnatia Bank για το World Finance Shipping Awards 2010
Τα βραβεία World Finance Awards καθιερώθηκαν το 2007. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν τους πρωτοπόρους (άτομα, ή ομάδες, ή οργανισμούς) των οποίων τα επιτεύγματα ή οι μέθοδοι εργασίας τους, ξεχώρισαν στον κόσμο των επιχειρήσεων και της οικονομίας.
Για το λόγο αυτό, αποτελεί ξεχωριστή διάκριση το γεγονός ότι για το έτος 2010 στην Ελλάδα το βραβείο για την κατηγορία “Best Shipping Finance Team”, απενεμήθη στην Marfin Egnatia S.A.. Η διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένης της χρονικής στιγμής, κατά την οποία, σε συνδυασμό με την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση, σημειώθηκε σημαντική και απότομη κάμψη στον τομέα της ναυτιλίας. Η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική παρουσία της Marfin στην ελληνική ναυτιλία, ενώ ταυτόχρονα φανερώνει την επιτυχία της Tράπεζας στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων που τη διακρίνουν από τον ανταγωνισμό.
Η Τράπεζα, η οποία διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην εμπορική ναυτιλία, διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία στο χώρο. Επενδύοντας σε αυτό, κατάφερε να υποστηρίξει τις ναυτιλιακές συναλλαγές μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο επιχειρηματικά περιβάλλον,  αξιοποιώντας την πτώση της ναυλαγοράς προς όφελος των πελατών της και δημιουργώντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης. Έχοντας θωρακιστεί κατάλληλα εν όψει της αναμενόμενης κρίσης, κατάφερε να εδραιωθεί ως πρωταγωνιστική δύναμη στο χώρο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης. Η μονάδα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων διαθέτοντας υψηλό επίπεδο κατάρτισης, καθημερινά φροντίζει για την παροχή λύσεων, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας τους ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών συναλλαγών, προσδίδοντας έτσι προστιθέμενη αξία σε κάθε συνεργασία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης