Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέο Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη Λάρισα

tags :
Νέο Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη Λάρισα
Η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα. Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα, ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας εγκαινίασε ένα ακόμα ανανεωμένο κατάστημα του δικτύου της Εμπορικής, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Φαρσάλων & Πελασγών.
Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα της Εμπορικής, το οποίο προστέθηκε στο δίκτυο της Τράπεζας από τον Ιούνιο του 2009 κι ένα από τα πρώτα 20 σημεία του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργούν ήδη σύμφωνα με το διεθνές μοντέλο λιανικής τραπεζικής της Credit Agricole. To νέο μοντέλο, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, αναβαθμίζει ριζικά την εικόνα και τη λειτουργία των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας της Credit Agricole. Μέσα από τη φιλοσοφία του νέου μοντέλου, επισυγχάνεται, μεταξύ άλλων, ταχύτερη εξυπηρέτηση, προσωποποιημένη αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη και πιο αποδοτική λειτουργία του καταστήματος. Περισσότερα από 50 καταστήματα της Εμπορικής θα έχουν ανανεωθεί στα πρότυπα του νέου μοντέλου μέχρι το τέλος του 2010, ενώ στόχος είναι έως το τέλος του 2011 να έχει αναβαθμιστεί περίπου το 1/3 του δικτύου.
Κατά την τελετή των εγκαινίων του καταστήματος στη Λάρισα, στην οποία παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, επιχειρηματικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και εργαζόμενοι, πελάτες και συνεργάτες της Εμπορικής Τράπεζας, ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η Εμπορική Τράπεζα αξιοποιεί συστηματικά την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία λιανικής τραπεζικής του μητρικού της ομίλου Credit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη Γαλλία. Σήμερα εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας που λειτουργεί σύμφωνα με το διεθνές μοντέλο της Credit Agricole. Το μοντέλο αυτό δίνει έμφαση στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα, ικανά να καλύψουν κάθε τραπεζική τους ανάγκη».
Ο κ. Αντώνης Λεοντίου, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Εμπορικής Τράπεζας, τόνισε τα εξής: «Στην Εμπορική Τράπεζα έχουμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής αξίας στους πελάτες μας. Το κατάστημα Πελασγών, το τέταρτο που διαθέτει η Εμπορική στην πόλη της Λάρισας και το όγδοο που διαθέτει στο Νομό Λάρισας,  ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας για ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης