Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Εμπορική Asset Management μετονομάζεται σε Amundi Ελλάς ΑΕΔΑΚ

tags :
Η Εμπορική Asset Management μετονομάζεται σε Amundi Ελλάς ΑΕΔΑΚ
Μετά την απόκτηση του 100% των μετοχών της Εμπορικής Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. που πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2009, η Amundi πήρε την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές (Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας – Γενική Γραμματεία Εμπορίου) για τη μετονομασία της εταιρίας σε Amundi Ελλάς Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Η Amundi Ελλάς είναι η θυγατρική του ομίλου Amundi που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3283/04. Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας είναι:
- Η παροχή πρωτοποριακών επενδυτικών λύσεων σε ιδιώτες πελάτες με γνώμονα το επενδυτικό προφίλ
- Η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε θεσμικούς επενδυτές με σκοπό την εκπλήρωση των επενδυτικών στόχων τους, μέσω της προσφοράς διαφοροποιημένων λύσεων και δημιουργίας μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης
Η μετονομασία δεν επηρεάζει τις υπάρχουσες συνεργασίες διαχείρισης (προμήθειες, διαδικασίες διαχείρισης, διαχειριστές κ.λ.π.).
Οι πελάτες της Amundi θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία του ομίλου που δραστηριοποιείται σε όλα τα επίπεδα προσφοράς επενδυτικών λύσεων (μετοχές, ομόλογα, διαθέσιμα, διαφοροποιημένες, ETF απόλυτης απόδοσης και alternative investments) και γεωγραφικής έκθεσης (euros, dollars, yen).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης