Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H GENIKI Bank χρυσός χορηγός της Cisco Expo 2010

tags :
H GENIKI Bank χρυσός χορηγός της Cisco Expo 2010
H GENIKI Bank, μέλος του γαλλικού Ομίλου Société Générale, είναι Χρυσός Χορηγός της CISCO Expo 2010, της μεγάλης διοργάνωσης στην αγορά της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. H CISCO Expo 2010 με θέμα τη “Δύναμη της Συνεργασίας”, διεξάγεται στις 20-21 Απριλίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Λ. Πειραιώς 254..
Η GENIKI Bank θα συμμετέχει μαζί με τη θυγατρική της GENIKI Leasing με περίπτερο, όπου εξειδικευμένοι σύμβουλοι πελατών θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων και των επισκεπτών για να τους παρουσιάσουν το νέο μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης Cisco Capital EasyLease.
Το προϊόν αυτό που σχεδιάστηκε από τη GENIKI Leasing, θυγατρική της GENIKI Bank και τη Cisco, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει εύκολα και με εξαιρετικά χαμηλό μίσθωμα την υποδομή που χρειάζεται προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική και ευέλικτη.
Επίσης, στις 21 Απριλίου και ώρα 16.00, ο κύριος Νικόλαος Βελώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENIKI Leasing θα συμμετέχει στην Ανοιχτή Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα: «Οικονομική Κρίση - οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις μικρές επιχειρήσεις. Ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις και προγράμματα χρηματοδότησης».
H GENIKI Bank και η GENIKI Leasing βρίσκονται δίπλα στους επαγγελματίες και στους επιχειρηματίες, στηρίζοντάς τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης