Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διαθέτει 34 υποκατααστήματα στην Ρουμανία η Emporiki bank

tags :
Διαθέτει 34 υποκατααστήματα στην Ρουμανία η Emporiki bank
Ο κ. Alain Strub, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής, ολοκλήρωσε σήμερα διήμερη επίσκεψη στην Emporiki bank Romania, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών που πραγματοποιεί στις διεθνείς θυγατρικές του Ομίλου.  
Με την ενεργό στήριξη της Εμπορικής Τράπεζας και του Ομίλου Credit Agricole, η θυγατρική στη Ρουμανία επεκτείνει τις δραστηριότητές της, αντιμετωπίζοντας σταδιακά την πρόσφατη επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών στη χώρα. Ειδικότερα τα τελευταία δύο χρόνια η Emporiki bank Romania σημείωσε αύξηση χορηγήσεων κατά 61%% και αύξηση καταθέσεων κατά 21%. Ταυτόχρονα το δίκτυο διευρύνεται και αναπτύσσεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ομίλου για αναβάθμιση των δικτύων λιανικής στα πρότυπα του νέου μοντέλου καταστήματος της Credit Agricole. Μετά το άνοιγμα πέντε νέων καταστημάτων μέσα στο 2009, η Emporiki bank Romania διαθέτει σήμερα 34 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, διπλασιάζοντας το δίκτυό της σε σχέση με το 2007.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής, κατά τη διάρκεια των επαφών του, ενημερώθηκε από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας σχετικά με την πορεία υλοποίησης του πενταετούς σχεδίου αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης 2009-2013 της ρουμανικής θυγατρικής του Ομίλου. Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων, ο κ. Strub υπογράμμισε ότι με την πλήρη ενσωμάτωση στην Credit Agricole, τον μεγαλύτερο τραπεζικό Όμιλο στη Γαλλία, η Εμπορική αξιοποιεί, μεταξύ άλλων, την ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια και την υψηλή τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες, γεγονός που αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το σύνολο των λειτουργιών του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο κ. Strub συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας, καθώς και με τη Διοίκηση του Γαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Βουκουρέστι, με την οποία αντάλλαξε απόψεις για την πορεία της οικονομίας και των αγορών στη χώρα. Επιπλέον πραγματοποίησε επαφές με εταιρικούς πελάτες της Τράπεζας, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα ‘Alba Iulia’ και εγκαινίασε το αναβαθμισμένο κατάστημα ’13 Septembrie’, το οποίο πληροί πλέον όλες τις προδιαγραφές λιανικής τραπεζικής του Ομίλου της Credit Agricole.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης