Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 6/5 η ΓΣ της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Στις 6/5 η ΓΣ της Αγροτικής Ασφαλιστικής
Στις 6 Μαΐου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της θυγατρικής εταιρείας της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την της Εταιρίας "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ", για συζήτηση των θεμάτων:
1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου των εταιρειών της για την εταιρική χρήση 2009 (1.1.-31.12.2009) μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή της Εταιρίας από κάθε ευθύνη για τη διαχείριση της Χρήσης 2009 (1.1.-31.12.2009).
3. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Ομίλου των εταιρειών της για τη χρήση 2010 και καθορισμός της αμοιβής του για τη χρήση αυτή.
4. Έγκριση αμοιβών-αποζημιώσεων-παροχών, που χορηγήθηκαν προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κατά την εταιρική χρήση 2009 και καθορισμός αυτών για τη χρήση 2010.
5. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αναπλήρωση παραιτηθέντων μελών.
6. Έγκριση μεταβίβασης στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. των μετοχών που η Εταιρεία κατέχει σε εταιρείες του Ομίλου.
7. Χορήγηση άδειας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε στελέχη της Εταιρείας για την συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή σε εταιρείες στις οποίες συμμετέχει η Εταιρεία ή επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
8. Ανανέωση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για την ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης των μελών του Δ.Σ. και στελεχών της Εταιρείας.
9. Ανακοινώσεις - Εγκρίσεις - Λοιπά θέματα.
Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν στην Εταιρεία (Λ. Συγγρού 165, Ν. Σμύρνη, 1ος όροφος, Τμήμα Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της Εταιρείας, κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος, τηλ. 210-9379616) Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση από την "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α. Ε." (Ε.Χ.Α.Ε.), καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι μέχρι και τις 30/04/2010. Για την έκδοση της παραπάνω Βεβαίωσης οι μέτοχοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς την Ε.Χ.Α.Ε. μέσω του χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) ή σε περίπτωση που δεν έχουν χειριστή, απευθείας στην Ε.Χ.Α.Ε.
Όσοι από τους μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει μέσα στην ίδια προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το Νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, εκτός εάν αυτά έχουν ήδη κατατεθεί στην Εταιρεία, οπότε αρκεί να μνημονευθεί στο έγγραφο αντιπροσώπευσης πού έχουν παραδοθεί αυτά.
Μέτοχοι που δεν θα καταθέσουν εμπρόθεσμα τα πιο πάνω στοιχεία, μπορούν να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης και να ψηφίσουν σ' αυτή μόνο μετά από σχετική άδειά της.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης