Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 8 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΤΕ για νέα διοίκηση

tags :
Στις 8 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΤΕ για νέα διοίκηση
Σύμφωνα με τον Κ.Ν.2190/1920 "Περί Ανωνύμων Εταιριών", όπως σήμερα ισχύει και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2396/1996 για τις άϋλες μετοχές, καθώς και το άρθρο 11 του Καταστατικού της Τράπεζας σε συνδυασμό με το άρθρο 25 Κ.Ν.2190/1920 και μετά την από 16/11/2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, καλούνται οι μέτοχοι της εδρεύουσας στην Αθήνα (οδός Πανεπιστημίου αρ.23) Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία "Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε." σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της θυγατρικής εταιρίας της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., με το διακριτικό τίτλο "ΑΤΕxcelixi AE", Ελ. Βενιζέλου αρ. 154 και Αντιγόνης - Νέα Ερυθραία Αττικής, προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου.
3. Ανακοινώσεις - Εγκρίσεις - Λοιπά θέματα.
Οι κκ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν στην Τράπεζα (Καταστήματα ΑΤΕ ή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων) Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών για συμμετοχή σε Γενική Συνέλευση από την "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε." (Ε.Χ.Α.Ε.), καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Για την έκδοση της παραπάνω Βεβαίωσης οι μέτοχοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς την Ε.Χ.Α.Ε. μέσω του χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) ή σε περίπτωση που δεν έχουν χειριστή, απευθείας στην Ε.Χ.Α.Ε.
Όσοι από τους μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει μέσα στην ίδια προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το Νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, εκτός εάν αυτά έχουν ήδη κατατεθεί στην Τράπεζα, οπότε αρκεί να μνημονευθεί στο έγγραφο αντιπροσώπευσης πού έχουν παραδοθεί αυτά.
Προς διευκόλυνση των μετόχων και προκειμένου να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, υπάρχει η δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν την Τράπεζα να προβεί για λογαριασμό τους στις απαιτούμενες για τη δέσμευση των μετοχών τους ενέργειες (Τμήμα Εταιρικών Ανακοινώσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων, Πανεπιστημίου 23, δεύτερος όροφος, κ. Ιωάννης Καναβάς, Τηλ. 210-3298400, 210-3298520 και 210-3298645).  
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης