Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 26/5 η ΓΣ της Τράπεζας Κύπρου

tags :
Στις 26/5 η ΓΣ της Τράπεζας Κύπρου
Την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 και ώρα 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου για να ασχοληθεί με τα ακόλουθα θέματα:
1. Εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων 2009 και έγκριση προτεινόμενου τελικού μερίσματος.
2. Εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της Έκθεσης Αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Επαναδιορισμό των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.
Σημειώσεις:
(α) Ως ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων ημερομηνία αρχείου για σκοπούς δικαιώματος ψήφου στην πιο πάνω Ετήσια Γενική Συνέλευση ορίζεται η 18η Μαΐου 2010. Με βάση την ημερομηνία αυτή συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από τις 14 Μαΐου 2010 δεν θα λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς δικαιώματος ψήφου. Μέτοχοι που έχουν μετοχές καταχωρημένες στο Σύστημα 'Αυλων Τίτλων των Ελληνικών Χρηματιστηρίων, δεν χρειάζεται να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους για να ψηφίσουν και/ή να αντιπροσωπευθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.
(β) Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Δεν είναι αναγκαίο να είναι ο αντιπρόσωπος αυτός μέτοχος της Εταιρίας. Το σχετικό έγγραφο διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com (βλ. ενότητα Σχ. Επενδυτών/Ανακοινώσεις) πρέπει να κατατεθεί στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρίας (Οδός Στασίνου 51, Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, 2002 Λευκωσία, Κύπρος, φαξ +357 22 336258) τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τον χρόνο που ορίστηκε για τη σύγκληση της Συνέλευσης.
(γ) Παρακαλούνται οι μέτοχοι και/ή οι πληρεξούσιοι αντιπρόσωποί τους που θα παραστούν στη Συνέλευση, όπως προσκομίζουν την ταυτότητά τους ή άλλο πιστοποιητικό αναγνώρισης.
(δ) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας αποφάσισε να προτείνει ως ημερομηνία αποκοπής μερίσματος (ex-dividend date) την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010. Το μέρισμα, νοουμένου ότι θα εγκριθεί από την Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα καταβληθεί στους μετόχους την Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης