Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Marfin Popular Bank: Kάθε 3 μήνες η καταβολή του τόκου Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου

Marfin Popular Bank: Kάθε 3 μήνες η καταβολή του τόκου Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου
Κάθε τρεις μήνες, στις 31 Μαρτίου, 30 Ιουνίου, 30 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους θα καταβάλλεται ο τόκος των Μετατρέψιμων Αξιογράφων Ενισχυμένου Κεφαλαίου της Marfin Popular Bank, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.
Τα ΜΑΕΚ φέρουν ετήσιο σταθερό επιτόκιο 7,00%.
Ο τόκος για την πρώτη Ημερομηνία Πληρωμής Τόκου, θα καταβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, 2011 για την περίοδο από την 2 Ιουλίου 2011 μέχρι την 29 Σεπτεμβρίου 2011. Δικαιούχοι θα είναι οι κάτοχοι ΜΑΕΚ που στις 23 Σεπτεμβρίου, 2011 (Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων) θα είναι εγγεγραμμένοι στο Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Σύστημα Αυλων Τίτλων της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.».  Συνεπεία των διαφορετικών κύκλων εκκαθάρισης μεταξύ ΧΑΚ και Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ), τα ΜΑΕΚ θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα καταβολής τόκου στο ΧΑΚ από τις 21 Σεπτεμβρίου, 2011 και στο ΧΑ από τις 23 Σεπτεμβρίου, 2011.
Τα ΜΑΕΚ που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ και ΧΑ ανέρχονται σε 65.439.624. Το ποσό των τόκων για την ως άνω Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των 1.145.193,42 ευρώ, ήτοι  ποσό 0,0175 ευρώ  ανά ΜΑΕΚ (προ φόρων ή εισφορών). Το Ερωτηματολόγιο εξακρίβωσης της πληρότητας του όρου "Μη Κάτοικος Κύπρου" για το έτος 2011 καθώς και η επεξηγηματική επιστολή που θα ταχυδρομηθούν στους κατόχους ΜΑΕΚ, κατοίκους εξωτερικού θα είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα του Ομίλου, www.marfinbank.com (Τελευταία Νέα / Έκτακτη Εισφορά για την Αμυνα).
Εάν το ως άνω Ερωτηματολόγιο δεν παραληφθεί έγκαιρα από την Τράπεζα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που αναφέρονται στην επεξηγηματική επιστολή, η Τράπεζα είναι υποχρεωμένη από το Νόμο να αποκόψει έκτακτη εισφορά για την άμυνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης