Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στις 14/12 η ΓΣ της Emporiki bank

tags :
Στις 14/12 η ΓΣ της Emporiki bank
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων), οδός Σοφοκλέους, αρ. 11 (Γ όροφος), Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα πιο κάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, δια καταβολής μετρητών, ή/και δια κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών, ή/και δια συνδυασμού αυτών, μετά ή άνευ προηγούμενης μειώσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης προς τον σκοπό μερικής διαγραφής ζημιών. Ρύθμιση λοιπών, ουσιαστικών και διαδικαστικών, θεμάτων αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Τράπεζας που αφορά "Μετοχικό κεφάλαιο - μετοχές της εταιρείας" και Κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο συνεπεία των ανωτέρω μεταβολών του μετοχικού κεφαλαίου.
3. Επικύρωση αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου για την πώληση Θυγατρικών Εταιρειών Εσωτερικού της Εμπορικής Τράπεζας.
4. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.


Όλοι οι Μέτοχοι της Τράπεζας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση. Νομικά Πρόσωπα μετέχουν στην Γενική Συνέλευση ορίζοντας ως εκπροσώπους τους έως 3 φυσικά πρόσωπα. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ή στη Διεύθυνση Εργασιών Επενδύσεων - Μετοχολόγιο (οδός Σοφοκλέους, αριθμ. 11, όροφος 4ος) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδριάσεως της συνελεύσεως (ήτοι μέχρι και την 8η Δεκεμβρίου 2009). Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης