Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Εκδήλωση για τις αναδιαρθρώσεις επιχειρηματικών δανείων την Πέμπτη 15/10 στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση για τις αναδιαρθρώσεις επιχειρηματικών δανείων την Πέμπτη 15/10 στη Θεσσαλονίκη
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα, ενόψει της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών
Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωσε σχετικά με τις αναδιαρθρώσεις επιχειρηματικών δανείων και τις προοπτικές βιωσιμότητας των εταιριών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/10 στις 17.30 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Σε αυτή, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα, ενόψει της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Εκπρόσωποι των πιστωτικών ιδρυμάτων, των εταιριών και των εταιριών συμβούλων, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις και τα διαθέσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία για την επιτυχή αναδιάρθρωση δανειακών υποχρεώσεων.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:
Γ. Βλάχος, Διευθυντής, Αναδιαρθρώσεις Δανείων SME, SME Recovery Centers Β. Ελλάδος & Θεσσαλίας, Τράπεζα Πειραιώς
Η. Μαλανδρής, Chief Financial Officer, Yalco Α.Ε
Γ. Χαριζάνης, Senior Manager, Financial Advisory Services, Deloitte Business Solutions S.A.
Χ. Στεφανίδης, Senior Manager, PwC Ελλάδας
Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Αν. Καθηγητής Δανιήλ Γιαμουρίδης, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η ελληνική και η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης