Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Citi: Βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Παγκόσμια Τράπεζα για το 2015

tags :
Citi: Βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Παγκόσμια Τράπεζα για το 2015
Tο κορυφαίο βραβείο είναι ένα από τα 13 βραβεία που συνολικά κέρδισε η Citi, μεταξύ των οποίων και το βραβείο Καλύτερη Παγκόσμια Επενδυτική Τράπεζα Αναδυόμενων Αγορών
Η Citi βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Παγκόσμια Τράπεζα για το 2015 από το Euromoney, το κορυφαίο περιοδικό των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης βραβεύσεων στο Λονδίνο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κορυφαίο βραβείο είναι ένα από τα 13 βραβεία που συνολικά κέρδισε η Citi, μεταξύ των οποίων και το βραβείο Καλύτερη Παγκόσμια Επενδυτική Τράπεζα Αναδυόμενων Αγορών.
Το Euromoney δήλωσε «η Citi έχει αλλάξει, είναι ένας πιο μικρός αλλά και πιο επικεντρωμένος οργανισμός. Όμως, διατηρεί ακόμη την παγκόσμια παρουσία της, και στην τραπεζική λιανικής και στην τραπεζική μεγάλων επιχειρήσεων, που οι ανταγωνιστές της θα δυσκολευτούν πολύ να αντιγράψουν, αν τα καταφέρουν ποτέ. Οι διοίκηση της Citi έχει κάνει πολλά από τα απαραίτητα βήματα για να διασφαλίσει ότι το μοντέλο της παγκόσμιας τράπεζας εξακολουθεί να λειτουργεί. Η πεποίθησή μας είναι ότι οι πελάτες της και οι μέτοχοί της θα βλέπουν όλο και περισσότερο τα οφέλη αυτής της μοναδικής παγκόσμιας τράπεζας."
Η Citi κέρδισε επίσης μία σειρά από περιφερειακά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Αφρική, Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στη Λατινική Αμερική.
«Από κάθε πλευρά, η Citi έχει εξελιχθεί σε μία πιο απλή, πιο μικρή, πιο ασφαλή και πιο δυνατή τράπεζα» δήλωσε ο CEO της Citi Michael Corbat. Όταν ανέλαβα CEO είχα πει ότι δύο από τους στόχους μου είναι η Citi να γίνει γνωστή για τις έξυπνες αποφάσεις της και για το ότι είναι ένας αδιαμφισβήτητα ισχυρός και σταθερός οργανισμός. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και οτι έχουμε ξεκινήσει να δείχνουμε τι μπορεί να επιτύχει η Citi στα καλύτερά της».
Τα βραβεία Euromoney Awards for Excellence κατέχουν μία θέση ανάμεσα στα υψηλότερου κύρους βραβεία στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.
Το σύνολο των βραβείων που αποδόθηκαν στη Citi σε όλες τις περιοχές εκτός της Ασίας, είναι:
* Best Global Bank
* Best Global Emerging Market Investment Bank
* Best Investment Bank in Africa
* Best Investment Bank in Central Eastern Europe
* Best Investment Bank in Latin America
* Best Investment Bank in Argentina
* Best Investment Bank in Peru
* Best Equity House in Africa
* Best DCM House in Turkey
* Best DCM House in Latin America
* Best Equity House in USA
* Best Transaction Banking House in North America
8 Best M&A House in the Middle East

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης