Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Geniki bank συμμετέχει στην ώρα της Γης

tags :
Η Geniki bank συμμετέχει στην ώρα της Γης
Η GENIKI Bank, μέλος του γαλλικού Ομίλου Société Générale, πιστεύει ότι η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος είναι εταιρικό της καθήκον.
Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει στην ετήσια παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF «Η ώρα της Γης», με σκοπό την εξοικονόμηση διοξειδίου του άνθρακα και την καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών του πλανήτη λόγω υπερθέρμανσης.

Η GENIKI Bank θα σβήσει τα φώτα και τις φωτεινές επιγραφές του κτιρίου Διοίκησης και του Κεντρικού της Καταστήματος το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 στις 20.30 μ.μ. για μία ώρα και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, δηλώνοντας συμμετοχή στο http://www.wwf.gr/earthhour/geniki και σβήνοντας τα φώτα τους για μία ώρα!

Παράλληλα η GENIKI Bank συμβάλλει στην προάσπιση και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και υποστηρίζει ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από σχετικές δράσεις, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων της τράπεζας, η ανακύκλωση του χαρτιού, το κεντρικό κλείσιμο των υπολογιστών της τράπεζας σε προκαθορισμένη ώρα κ.α.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης