Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΤΤ: Αλλαγής σύνθεσης του ΔΣ

ΤΤ: Αλλαγής σύνθεσης του ΔΣ
Αποδεκτές έγιναν οι παραιτήσεις του κ. Μίχου Ιωάννη και της κας Κατσίμη Μαργαρίτας που κατείχαν την ιδιότητα των Μη Εκτελεστικών Μελών στο Δ.Σ. του ΤΤ,  κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου (22 Ιουνίου 2011).
Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Μελών, για το υπόλοιπό της θητείας τους, εκλέγοντας ως νέα Μέλη τους κ.κ. Ανδρέα Ταπραντζή και Χαράλαμπο Σιγανό, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά των παραιτηθέντων Μελών.
Σε συνάρτηση με τα ανωτέρω σημειώνεται ότι το Δ.Σ. αποφάσισε να άρει παλαιότερη απόφασή του, σχετικά με τη μη δυνατότητα συμμετοχής στη σύνθεση του Δ.Σ. προσώπων που έχουν υποκείμενη σχέση με την Τράπεζα και σε κάθε περίπτωση συνδέονται με σχέση εξαρτημένης εργασίας με αυτή.
Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Ι. Εκτελεστικά Μέλη:
-κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ.
-κ. Σπυρίδων Παντελιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
ΙΙ. Μη Εκτελεστικά Μέλη:
- κα Κέστη Μπάστου Βασιλική, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ.
- κα Παπαδοπούλου Σοφία, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ..
- κ. Βαρσάμης Χρήστος
- κ. Ανδρέας Ταπραντζής
- κ. Χαράλαμπος Σιγανός
ΙΙΙ. Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη:
- κ. Σιαμίδης Μιχαήλ
- κ. Πίττας Αριστείδης
Η ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί σύμφωνα με την παρ. 7, του άρθρου 18, του κ.ν. 2190/1920, στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, κατά την 30η Ιουνίου 2011.
Β. Το Διοικητικό Συμβούλιο κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση της κας Κατσίμη από τη θέση του Μέλους και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee) της Τράπεζας, εξέλεξε ως νέο Μέλος της Επιτροπής τον κ. Βαρσάμη Χρήστο, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και όρισε νέο Πρόεδρο τον κ. Σιαμίδη Μιχαήλ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ..
Η ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τράπεζας, κατά την 30η Ιουνίου 2011.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης