Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνεργασία ΑΝΕΚ με Attica Συμμετοχών

tags :
Συνεργασία ΑΝΕΚ με Attica Συμμετοχών
Ανακοινώθηκε πρίν από λίγα λεπτά ότι η ΑΝΕΚ υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δύο εταιρειών στη διεθνή γραμμή ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ANCONA, καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Δια της νέας συνεργασίας η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, με έναρξη την 1η Ιουνίου 2011, επιτυγχάνεται η σημαντική αναβάθμιση της γραμμής Πειραιά - Ηρακλείου μέσω της δρομολόγησης του νεότευκτου και σύγχρονου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου "Olympic Champion".
Παράλληλα επιτυγχάνεται η αναπροσαρμογή της προσφερόμενης χωρητικότητας στη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ancona ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της γραμμής, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα. 
Συνολικά, η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την ανάπτυξη και των δύο γραμμών, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους των πλοίων, μεταξύ άλλων και λόγω της υπερβολικής αύξησης των τιμών των ναυτιλιακών καυσίμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης