Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Επιθεώρηση και πιστοποίηση των ξενοδοχείων Grecotel από την TUV AUSTRIA Hellas

Επιθεώρηση και πιστοποίηση των ξενοδοχείων Grecotel από την TUV AUSTRIA Hellas
Η πιστοποίηση αφορούσε την παρασκευή και τη διάθεση γευμάτων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων
Η ΤÜV AUSTRIA Hellas επιθεώρησε και πιστοποίησε τα ξενοδοχεία GRECOTEL διενεργώντας μια σειρά επιτόπιων ελέγχων, βάσει της διεθνούς προδιαγραφής H.A.C.C.P.,που βασίζεται στην προληπτική διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας των τροφίμων και η εφαρμογή της είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.
Η πιστοποίηση αφορούσε την παρασκευή και τη διάθεση γευμάτων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων (ενδεικτικά αναφέρονται τα: DAPHNILA BAY THALASSO στην Κέρκυρα, ROYAL PARK KOS στην Κω, CLUB MARINE PALACE στο Ρέθυμνο, OLYMPIA RIVIERA RESORT στο Κάστρο Κυλλήνης, κ.α.). Η GRECOTEL αποτελεί την πλέον γνωστή εταιρεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, καθώς και τη θεμέλιο λίθο του. Ιδρύθηκε το 1981 ως εταιρεία διαχείρισης παραθεριστικών ξενοδοχείων και ταυτίστηκε με την έννοια της πολυτελούς ξενοδοχείας καθώς διαθέτει τουριστικές μονάδες 4 και 5 αστέρων. Η Grecotel διαχειρίζεται σήμερα 22 ξενοδοχεία στις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας, στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Μύκονο, την Αττική, την Κω, τη Ρόδο, την Πελοπόννησο και τη Χαλκιδική.
Τα ξενοδοχεία GRECOTEL, αναγνωρισμένος ηγέτης στον ξενοδοχειακό κλάδο, με συνολικά περισσότερες από 20.000 κλίνες, διατηρούν σταθερά υψηλή την ποιότητα των υπηρεσιών τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Η ΤÜV AUSTRIA Hellas για πολλά χρόνια πρωτοπορεί στην πιστοποίηση στο χώρο των τροφίμων και ξενοδοχειακών μονάδων, διαθέτοντας έμπειρους και εξειδικευμένους επιθεωρητές, ενώ έχει επιθεωρήσει έως σήμερα περισσότερα από 85 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη χώρα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης