Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ελληνική Τράπεζα: Δεξίωση καταστήματος Πλατείας Ελευθερίας

Ελληνική Τράπεζα: Δεξίωση καταστήματος Πλατείας Ελευθερίας
Την Πέμπτη, 03/3/2011, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ πραγματοποίησε δεξίωση στο κατάστημά της στην Πλατεία Ελευθέριας στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ι. Δραγούμη 3.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου, Δρ Ανδρέας Παναγιώτου, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Μάκης Κεραυνός, η Γενική Διευθύντρια Δικτύου Καταστημάτων Ελλάδος, κα Αικατερίνη Σιακαλλή, καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας.
Τη δεξίωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Καλαφάτης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, η Πρόξενος της Κύπρου, κα Κωνσταντινίδου, ο  Πρόξενος της Ιταλίας, κ. Σαραντόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΒ), κ. Μπακατσέλος, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Χαντζαρίδης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ψωμιάδης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και επαγγελματικών συνδέσμων. Παραβρέθηκαν, επίσης, πελάτες του καταστήματος της Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.
Στο χαιρετισμό που απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ομίλου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Δρ Ανδρέας Παναγιώτου και ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Μάκης Κεραυνός, αναφέρθηκαν στις στενές σχέσεις της Θεσσαλονίκης και της Κύπρου, στα στοιχεία που συνθέτουν το οικονομικό προφίλ της Τράπεζας, στην πελατοκεντρική αντίληψή της, στη δημιουργία νέων δεδομένων στη σχέση με τον πελάτη και στο υψηλό επίπεδο των στελεχών της.
Στο κατάστημα Πλατείας Ελευθερίας στεγάζονται, επίσης, το Επιχειρηματικό Κέντρο, καθώς και ο Τομέας Μεγάλων Επιχειρήσεων, Οργανισμών και Leasing Βορείου Ελλάδος. Προσφέρεται μεγάλη σειρά σύγχρονων τραπεζικών, επενδυτικών, συμβουλευτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, εξυπηρετώντας όλο το φάσμα των πελατών. Το κατάστημα ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο αισθητικής, άνεσης και λειτουργικότητάς του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης