Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διάκριση για την τράπεζα Κύπρου στην εταιρική κοινωνική ευθύνη

tags :
Διάκριση για την τράπεζα Κύπρου στην εταιρική κοινωνική ευθύνη
Εξαιρετική διάκριση πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου στην 5η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009, καθώς ήταν μία από τις 9 συνολικά μεγάλες επιχειρήσεις που απέσπασαν Αριστείο.
Η Τράπεζα Κύπρου διακρίθηκε στην Ενότητα ¨Περιβάλλον - Κλιματική Αλλαγή & Περιορισμός Αναλισκόμενης Ενέργειας¨ και ήταν η μόνη Τράπεζα που απέσπασε βραβείο στην εν λόγω διοργάνωση. Η δράση της ¨Πλανήτης Γη-Το κοινό μας σπίτι¨ διακρίθηκε ανάμεσα σε 68 συμμετοχές εταιριών.

Τα Αριστεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός βράβευσης ενεργειών ΕΚΕ και διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η τελετή βράβευσης  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του φιλολογικού συλλόγου ¨Παρνασσός¨, όπου ο Ανώτερος Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ & Ιδιωτών της Τράπεζας Κύπρου, κ. Ευάγγελος Αθανασίου, παρέλαβε το Αριστείο από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κύριο Θάνο Μωραΐτη.

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε σχετικά: ¨Η διάκριση της Τράπεζας Κύπρου αποτελεί επιβράβευση για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στο κρίσιμο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής, τις οποίες συνεχίζει να υιοθετεί με στόχο να συνεισφέρει ουσιαστικά στην αειφόρο ανάπτυξη¨

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Πολιτισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ.κ Στέφανος Κομνηνός και Αλέξανδρος Φούρλας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την ΕΚΕ, κ. Νίκος Αναλυτής και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Η δράση της Τράπεζας Κύπρου ¨Πλανήτης Γη – Το κοινό μας σπίτι¨ αφορά σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που διοργανώθηκε με την περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση ¨Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS¨ και είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης