Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις βραβεύτηκε ο ΔΕΣΦΑ

tags :
Για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις βραβεύτηκε ο ΔΕΣΦΑ
Τιμητικές διακρίσεις στη ΔΕΣΦΑ για την περιβαλλοντική της δράση
Τρία βραβεία  για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις έλαβε ο ΔΕΣΦΑ στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2014 που πραγματοποιήθηκετη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στην κατηγορία Natural Gas με το βραβείο Gold Award, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
 Το βραβείο απονεμήθηκεγια τις τεχνολογικές λύσεις και μεθόδους που εφαρμόζει ο ΔΕΣΦΑ, οι οποίες προάγουν τη βελτιστοποίηση των διεργασιών του και επιτυγχάνουν σημαντική μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
Επίσης, ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στην κατηγορία Coastal Management με το βραβείο Gold Award για το σύνολο των καινοτόμων περιβαλλοντικών προγραμμάτων και δράσεων που εφαρμόζει στο σταθμό παραλαβής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) της νήσου Ρεβυθούσας, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται μηδαμινές περιβαλλοντικές επιπτώσεις κατά τη λειτουργία της εγκατάστασης.
Τέλος, ο ΔΕΣΦΑ τιμήθηκε με το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Energy Efficiency, για τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που εφαρμόζει στο σύνολο των εγκαταστάσεών του, τα οποία του επιτρέπουν τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων.
Τα βραβεία παρέλαβαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΕΣΦΑ, κ. Α. Νάτσικας, ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Κ. Ξιφαράς και ο συντονιστής διευθυντής Περιβάλλοντος, Ασφάλειας, Υγιεινής και Ποιότητας, κ. Σ. Ιωαννίδης.
Σε δήλωσή τους, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ τόνισαν:
"Η νέα διάκριση του ΔΕΣΦΑ στα Enviromental Awards, δεύτερη συνεχόμενη στο θεσμό, είναι ιδιαίτερα τιμητική.
Ο έπαινος ανήκει πρωτίστως στους ανθρώπους του ΔΕΣΦΑ. Οι εργαζόμενοι του ΔΕΣΦΑ με την ενεργό συμμετοχή τους σε κάθε πρόγραμμα και κάθε δράση αποδεικνύουν στην πράξη την περιβαλλοντική τους συνείδηση, καθιστώντας δυνατή την λειτουργία μίας εταιρείας με βαριά βιομηχανική δραστηριότητα με τρόπο απόλυτα αρμονικό προς την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών, στις οποίες ο ΔΕΣΦΑ δραστηριοποιείται.
Η χρήση του φυσικού αερίου είναι εκ των πραγμάτων φιλική προς το περιβάλλον και οι δράσεις του ΔΕΣΦΑ στοχεύουν στο να καθιστούν όλο και φιλικότερη την χρήση του φυσικού αερίου στους ίδιους τους πολίτες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης