Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στην πρώτη θέση των εκκαθαριστών του ΧΑ η Citibank

tags :
Στην πρώτη θέση των εκκαθαριστών του ΧΑ η Citibank
Την 1η θέση εκκαθάρισης και διεκπεραίωσης συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών κατά το 4ο τρίμηνο του 2010 κατέλαβε σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. το τμήμα Θεματοφυλακής της Citibank Ελλάδος, όταν και για πρώτη φορά εκδόθηκαν τέτοια στατιστικά στοιχεία με αφορμή την εισαγωγή Γενικών Εκκαθαριστικών Μελών στην αγορά των μετοχών από την 27/9/2010.
Συγκεκριμένα, η Citibank Ελλάδος πρώτευσε και στις δύο ως άνω κατηγορίες εκκαθαρίζοντας 16.55% και διεκπεραιώνοντας 28.50% επί του συνόλου των συναλλαγών.
Το τμήμα Θεματοφυλακής της Citibank (Securities & Fund Services, Global Transaction Services), λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1989 και προσφέρει σε θεσμικούς επενδυτές υπηρεσίες, για τις οποίες επί 12 συνεχή έτη βραβεύεται (top rated) από μία εκ των πλέον έγκυρων ερευνών του χώρου (Global Custodian Survey), καθώς και από αυτές των Global Investor και ICFA (International Custody & Funds Administration).
Οι υπηρεσίες της τράπεζας απευθύνονται τόσο σε Έλληνες και αλλοδαπούς οι οποίοι επενδύουν σε ελληνικά χρηματιστηριακά προϊόντα και τίτλους της Τράπεζας της Ελλάδος, όσο και στους Έλληνες, οι οποίοι επενδύουν στο εξωτερικό αντιστοίχως, μέσω ενός μοναδικού δικτύου που εκτείνεται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης