Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Μarfin Egnatia Bank: Η καλύτερη στο Private Banking στην Ελλάδα

Μarfin Egnatia Bank: Η καλύτερη στο Private Banking στην Ελλάδα
H Marfin Egnatia Bank, αναδείχθηκε από το διεθνές περιοδικό Euromoney, ως η καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα, για το 2011, στον τομέα του Private Banking.
Ο τομέας Private Banking της τράπεζας διαθέτει 10 Μονάδες σε Κύπρο, Λονδίνο και Αθήνα και με 110 εξειδικευμένα στελέχη, διαχειρίζεται €4,7 δισ από 4.500 πελάτες. Οι εργασίες εκτείνονται στους τομείς της παραδοσιακής Τραπεζικής, των διεθνών επενδύσεων καθώς επίσης του οικονομικού προγραμματισμού και της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας. Προϊόντα από 6 διεθνείς επώνυμους οίκους παρακολουθούνται και προκρίνονται για συμμετοχή στα χαρτοφυλάκια των πελατών σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες επιλογής από έμπειρες αναλυτικές ομάδες στρατηγικής και μελετών. Η παρουσία του Private Banking  εκτείνεται σε χώρες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος, Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Εσθονία, Μάλτα, και Guernsey μέσω της Διεύθυνσης International Wealth Management.
Η βράβευση του έγκυρου περιοδικού θεωρείται  αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της κατηγορίας αυτής. Με σεβασμό στον επενδυτικό κίνδυνο που ο κάθε πελάτης επιθυμεί να αναλάβει και με συνεχή και σε βάθος ανάλυση των αγορών η Τράπεζα κατάφερε παρά τη δύσκολη συγκυρία, να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους πελάτες που την εμπιστεύτηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης