Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Κορυφαία θέση στην Έρευνα του Global Investor isf 2009/2010 Sub-Custody HSBC Ελλάδος

tags :
Κορυφαία θέση στην Έρευνα του Global Investor isf 2009/2010 Sub-Custody HSBC Ελλάδος
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έρευνας Global Investor isf 2009/2010 Sub-Custody για την αξιολόγήση υπηρεσιών θεματοφυλακής των τραπεζών (sub-custodians), η HSBC βρέθηκε στην κορυφή, σε 14 από τις 31 υπό εξέταση αγορές στην σταθμισμένη κατηγορία (weighted category), και σε 15 από τις 31 αγορές στη μη-σταθμισμένη κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις 12 χώρες όπου οι θεσμικοί επενδυτές αξιολόγησαν την HSBC ως κορυφαία τόσο στην σταθμισμένη όσο και στη μη-σταθμισμένη κατηγορία ανήκει η HSBC Securities Services Ελλάδος.
Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κάμαρης, Head of Treasury and Global Markets HSBC Ελλάδος, «Είμαι περήφανος που η HSBC Securities Services Ελλάδος κατέκτησε την κορυφή στην έρευνα του Global Investor isf, λαμβάνοντας μία πολύ σημαντική διακρίση σε μια από τις πλέον αξιόπιστες ανεξάρτητες έρευνες παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την αναγνώριση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών θεματοφυλακής και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της HSBC Securities Services Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι και άλλες υπηρεσίες της HSBC Ελλάδος θα έχουν ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον».
Το περιοδικό Global Investor, το οποίο περιλαμβάνει την έκδοση ISF αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους τίτλους παγκοσμίως και επικεντρώνεται σε θέματα θεματοφυλακής και διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης