Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Μόνο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ παγκόσμια πρωταθλήτρια!

tags :
Μόνο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για την ΕΛΛΗΝΙΔΑ παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια η 16χρονη  Σταυρούλα Τσολακίδου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στους διεθνείς σκακιστικούς αγώνες που έγιναν στη Ρωσία από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

Η Σταυρούλα από την Καβάλα κατάφερε να βγει πρώτη ανάμεσα σε 52 σκακίστριες από 37 χώρες και κέρδισε άλλη μια σπουδαία διάκριση για την Ελλάδα, κάνοντας μας υπερήφανους!

Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Βασίλης Θεοδωρίδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε: “Είναι μοναδική στα χρονικά η επιτυχία που σημείωσε. Ποτέ, καμία άλλη αθλήτρια σε τόσο νεαρή ηλικία, δεν κατέκτησε τρία συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η συνέπεια, οι πολύωρες προπονήσεις της, το αγωνιστικό πνεύμα που την διακρίνει, η προσπάθεια και η επιμονή της την οδήγησαν σε αυτήν την μεγαλειώδη νίκη. Με την τελευταία νίκη απέδειξε σε όλους ότι δεν τα βάζει κάτω, συνεχίζει την προσπάθεια μέχρι τέλους. Έχει τσαγανό και θέληση αυτό το κορίτσι. Έχει μία ακούραστη μαχητικότητα που παρά τις δυσκολίες, πάντα καταλήγει σ’ ένα εντυπωσιακό φινάλε”.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης