Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Οι πωλητές έχασαν τις ευκαιρίες τους να επιβάλλουν την κατεύθυνση της Αγοράς

tags :
Οι πωλητές έχασαν τις ευκαιρίες τους να επιβάλλουν την κατεύθυνση της Αγοράς

Τεχνικά ο ΓΔ άρχισε την εβδομάδα που πέρασε να δείχνει σημάδια διαφοροποίησης από την ατασική εικόνα  που επικρατεί από τις 13 Ιουλίου και μετά. Το γύρισμα του ανοδικού σήματος του MACD σε πώληση την περασμένη Δευτέρα φαίνεται ότι ενεργοποίησε αγοραστικά αντανακλαστικά με αποτέλεσμα σε τρεις συνεδριάσεις ο ΓΔ να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, να επαναφέρει τους δείκτες σε ανοδική τάση και να φλερτάρει έντονα με την διάσπαση της συσσώρευσης (580 – 540 μονάδες). Εφόσον ο Γενικός Δείκτης επιτύχει την διαφυγή το ανοδικό περιθώριο διευρύνεται έως τα επίπεδα των 620 μονάδων που οριοθετούν το κλείσιμο τιμών της προηγούμενης ημέρας του Βρετανικού δημοψηφίσματος.

Related image

Το σενάριο αυτό έχει αποκτήσει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες καθώς οι πωλητές έχασαν ευκαιρίες να επιβάλλουν την κατεύθυνση της Αγοράς σε περιόδους ισχνών συναλλαγών όπου μπορούσαν σχετικά εύκολα να έχουν τον έλεγχο της τάσης. Κατά τα άλλα οι ταλαντωτές παραμένουν σε ουδέτερα σχετικά επίπεδα ενώ στις 600 μονάδες η διέλευση του εκθετικού κινητού μέσου των 200 ημερών ορίζει την κοντινότερη τοπική αντίσταση.

Επισημαίνεται ότι ο ΓΔ έχει ήδη διασπάσει ανοδικά τον απλό κινητό μέσο όρο των 200 ημερών και έχει επιβεβαιώσει την διάσπαση στην συνεδρίαση της Πέμπτης διαφυλάσσοντας τα κεκτημένα του μεγάλου λευκού κεριού της περασμένης Τετάρτης δίνοντας ένα πολύ αισιόδοξο τόνο στο διάγραμμα της Αγοράς (Από τον Μάνο Χατζηδάκη).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης