Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Μαίνεται ο εσωτερικός πόλεμος στις ΗΠΑ!

tags :
Μαίνεται ο εσωτερικός πόλεμος στις ΗΠΑ!

Μαίνεται ο εσωτερικός πόλεμος στις ΗΠΑ, όπου ο Μπάρακ Ομπάμα επιθυμεί να δώσει τέλος στην κρίση στη Συρία αλλά είναι κάτι με το οποίο διαφωνούν οριζοντίως και καθέτως οι του Πενταγώνου και της CIA.

Ο Ομπάμα προσπαθεί να επιλύσει ένα πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε. Κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης και τώρα πρέπει να αποδείξει ότι δικαίως του απονεμήθηκε.

Καταλαβαίνει επίσης ότι η Ιστορία θα τον θυμάται ως έναν πρόεδρο ο οποίος κατέστρεψε μία χώρα (Λιβύη), τροφοδότησε εντάσεις στην Ουκρανία, γεμίσε τη Μέση Ανατολή (ιδιαίτερα τη Συρία) με τρομοκράτες και ως συνέπεια πυροδότησε την προσφυγική κρίση στην Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η CIA και το Πεντάγωνο ενδιαφέρονται για μια παρατεταμένη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, κι αυτός είναι ο κύριος λόγος ότι η αμερικανική εξωτερική πολιτική θεωρείται τόσο ασαφής”.

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου λοιπόν έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και όλα θα κριθούν από το τι θα προλάβει να κάνει ο πρόεδρος Ομπάμα μέχρι να τελειώσει την θητεία του. Αλλά και από ποιος θα τον διαδεχτεί.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης