Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η τεχνική εικόνα της Αγοράς παραπέµπει σε στάση αναµονής...

tags :
Η τεχνική εικόνα της Αγοράς παραπέµπει σε στάση αναµονής...
Τεχνικά ο Γενικός ∆είκτης κινήθηκε στο εύρος της «αδιαφορίας» χωρίς να αλλάξει δραµατικά την τεχνική εικόνα των τελευταίων δύο εβδοµάδων. Η συσσώρευση διατηρεί τα εποχικά χαρακτηριστικά της συρρίκνωσης των συναλλαγών αλλά και των πολύ περιορισµένων κινήσεων σε µονάδες.

Με εξαίρεση την συνεδρίαση της προηγούµενης Τρίτης όπου σηµειώθηκε και η µεγαλύτερη διακύµανση σε µονάδες από τις 29 Ιουνίου οι συνεδριάσεις διακρίνονται για τις πολύ ήπιες κινήσεις οι οποίες ναι µεν διατηρούν µια εύθραυστη ισορροπία στην ζώνη των 550 µονάδων χωρίς να πληρώνουν χαµηλότερα επίπεδα τιµών δίνοντας ευκαιρίες επανατοποθετήσεων.

Οι ταλαντωτές είναι σε ουδέτερες ζώνες, ο MACD και ο κινητός µέσος των 30 ηµερών παραµένουν αγορασµένοι και το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει άµεσα εύκολα, καθώς έχει παρατηρηθεί η αντίρροπη τάση που ασκείται µεταξύ τραπεζικών και µη τραπεζικών µετοχών που έχει σαν τελικό αποτέλεσµα την απορρόφηση κάποιων επιµέρους ακραίων ηµερήσιων διακυµάνσεων.

Συµπερασµατικά, η εικόνα της Αγοράς παραπέµπει σε στάση αναµονής αφού το µεγαλύτερο µέρος της επενδυτικής κοινότητας φαίνεται να απέχει από το ταµπλό ενώ τα νέα τόσο εντός όσο και εκτός του ΧΑ έχουν περιορισµένη δυναµική.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης