Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η Ελληνική αγορά απλά τηρεί στάση αναμονής, τι μας λένε τα τεχνικά στοιχεία των αναλυτών...

tags :
Η Ελληνική αγορά απλά τηρεί στάση αναμονής, τι μας λένε τα τεχνικά στοιχεία των αναλυτών...
Oι αποφάσεις σε σχέση με το BREXIT όπως φαίνεται θα αργήσουν, με τις αγορές να ξεχνάνε το γεγονός μέχρι να δούμε την ουσιαστική συνέχεια.

Η Ελληνική αγορά παρόλα αυτά απλά τηρεί στάση αναμονής χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει έστω ένα σοβαρό κομμάτι της πρόσφατης πτώσης.

Πλέον οι φόροι κάνουν την εμφάνιση τους μέσω παρακράτησης συντάξεων και μισθών ενώ αρχίζουν και οι υλοποιήσεις της κυβέρνησης από το πρόσφατο υπογεγραμμένο μνημόνιο.

Η ιστορία του Μαρινόπουλου δεν είναι τόσο απλή και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μία λύση με την βοήθεια στρατηγικού, προμηθευτών αλλά και τραπεζών.

Σε διαφορετική περίπτωση η ζημία δεν θα είναι μόνο σε εργαζόμενους και στις τράπεζες, αλλά και σε εκατοντάδες προμηθευτές που θα προβληματιστούν παράλληλα.

Ο τραπεζικός κλάδος δείχνει και πάλι να προβληματίζεται περισσότερο από όλους.

Ο ΓΔ με την συνεδρίαση της Παρασκευής κατάφερε να βρεθεί με 14% απώλειες από αρχές έτους με τον f25 να βρίσκεται στο -21% και τον τραπεζικό στο -42%.

Πλέον το 1484 είναι το νέο μας stop σε F25 μιας και διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης προς το 1506 σε πρώτη και στο 1600 επίπεδο που είναι και κύρια αντίσταση μας.

Ο ΓΔ ουσιαστική αντίσταση έχει στην περιοχή του 570-582 ενώ στήριξη στο 520 επίπεδο.

Εν κατακλείδι, η αγορά κρατάει στάση αναμονής, για να δει πρώτα τις εξελίξεις στους ξένους για να κινηθεί.

Μεσοπρόθεσμα θα θέλαμε και πάλι τιμές πάνω από το 580-600 για πάρουμε και πάλι ουσιαστική τάση, ενώ η αγορά με διάσπαση του 520 θα μπορούσε να μας φέρει λίγο κάτω από τις 495.

FAST FINANCE SEC

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης