Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΧΑΑ: Επικρατεί η ανοδική τάση, ο ρυθµός της ωστόσο έχει µειωθεί αισθητά...

tags :
ΧΑΑ: Επικρατεί η ανοδική τάση, ο ρυθµός της ωστόσο έχει µειωθεί αισθητά...
Τεχνικά ο Γενικός ∆είκτης µετά από µια συσσώρευση σε περιορισµένο σχετικά εύρος τιµών έβγαλε νέο υψηλό έτους διατηρώντας τις συναλλαγές σε αξιοπρεπή επίπεδα (τρίτη συνεχόµενη εβδοµάδα µε µέσο ηµερήσιο τζίρο άνω των 80 εκατ. ευρώ).

Κατά την διάρκεια της διόρθωσης στο µέσον της εβδοµάδας οι ταλαντωτές αποφορτίσθηκαν αισθητά έχοντας πλέον ικανοποιητικό περιθώριο ανόδου µέχρι τις υπερτιµηµένες ζώνες τιµών χωρίς να διαταραχθούν οι γεωµετρίες της πλαγιοανοδικής τάσης η οποία εξακολουθεί να παρέχει στήριξη στον Γενικό ∆είκτη.

Στις µονάδες που διαπραγµατεύεται ο Γενικός ∆είκτης εφάπτεται και ο απλός κινητός µέσος των 200 ηµερών. Οι δύο µακροπρόθεσµοι κινητοί µέσοι έχουν διαµορφώσει πλέον ένα πολύ σφιχτό εύρος διακύµανσης στο οποίο εξελίσσεται η συσσώρευση µε τις πιθανότητες πλέον για ανοδική εκτόνωση να έχουν γείρει υπέρ των αγοραστών.

Η επόµενη αντίσταση µετά την µετά την κατοχύρωση των 630 µονάδων βρίσκεται στις 670 µονάδες όπου και θα µπορούσε να θεωρηθεί ότι ο Γενικός ∆είκτης θα έχει κλείσει ένα κύκλο ανόδου από τα χαµηλά του Φεβρουαρίου.

Αυτό το σενάριο έχει και τις περισσότερες πιθανότητες
επαλήθευσης στο επόµενο δεκαήµερο καθώς η ανοδική τάση είναι µεν επικρατούσα, ο ρυθµός της ωστόσο έχει µειωθεί αισθητά.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης