Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η... άτυχη μετοχή, άλλη μία απόδειξη ότι δεν υπάρχουν στεγανά στις αγορές!

tags :
Η... άτυχη μετοχή, άλλη μία απόδειξη ότι δεν υπάρχουν στεγανά στις αγορές!
'Ηρθε η 12η Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε η αναδιάρθρωση των δεικτών της MSCI αλλά η μετοχή της Motor Oil δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτή όπως...έλεγαν οι εκτιμήσεις έγκυρων παραγόντων της αγοράς.

Εν όψει αυτής της εκτίμησης είχε γίνει και το σχετικό front running που είχε φέρει την τιμή της σε υψηλά σχεδόν 8ετίας, βοηθούντων φυσικά και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων του ομίλου στο 6μηνο αλλά και της πρόβλεψης για εξ ίσου καλά μεγέθη στο τρίτο τρίμηνο και κατ΄επέκταση στο 9μηνο.

Κάποιοι πάντως έπρεπε να ήξεραν την κατάληξη με την MSCI, αφού πουθενά στο κόσμο δεν υπάρχουν στεγανά, πόσο μάλλον σε χρηματιστηριακές αγορές. 

Γι αυτό και χθες η μετοχή της ΜΟΗ πιεζόταν ιδιαίτερα μέχρι το -6% στα 10,26 ευρώ και στις 8 τελευταίες συνεδριάσεις της είχε θετικό πρόσημο μόλις στις δύο εξ αυτών, με αποτέλεσμα να γυρίσει από τα υψηλά των... 11,5800 ευρώ.

Εν αναμονή τώρα της δημοσίευσης του 9μήνου, όπου θα δρομολογηθούν οι νέες κατευθύνσεις στα τερματικά. Παρ όλη την πρόσφατη πτώση της η μετοχή της ΜΟΗ από την αρχή της χρονιάς ενισχύεται σε ποσοστό 61%.

Εν τω μεταξύ, η πτώση της μετοχής συνεχίζεται και σήμερα στο -5,5% και στα 9,9000 ευρώ προ ολίγου και στα 10,0700 τώρα με συναλλαγές αξίας 1 εκατ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης