Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Frigoglass: Αυτά συμβαίνουν όταν έχει χαθεί κάθε έλεγχος

tags :
Frigoglass: Αυτά συμβαίνουν όταν έχει χαθεί κάθε έλεγχος
Εγραφαν πριν από λίγες εβδομάδες οι καλόπιστοι ρεπόρτερ του χρηματιστηριακού κλάδου σε γενικές γραμμές..."Η Frigoglass συνεχίζει να εμφανίζει θετικό περιθώριο ανόδου βάσει των εκτιμήσεων των αναλυτών 20%, με τη μέση τιμή-στόχο να βρίσκεται στα 2,65 ευρώ ανά μετοχή''.
-----
Στηριζόντουσαν βέβαια στις εκθέσεις και στις τιμές στόχου που έδιναν οι αναλυτές - που καλύπτουν όμιλο και μετοχή - οι οποίοι φυσικά και είχαν γνώση των χρηματοοικονομικών μεγεθών της Frigoglass που είχαν ήδη καταγραφτεί με ημερομηνία 30.6.2015. 
Τα διάβαζαν και οι επενδυτές που δεν μπορούν να έχουν την ώρα ή και τις γνώσεις και ανάλογα πορεύονταν. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
--------
Κι αυτά συμβαίνουν όταν έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τους αρμοδίους που δεν επεμβαίνουν στα δημοσιεύματα των εκάστοτε δελτίων τύπου που εκδίδουν οι εισηγμένες εταιρείες προς... ενημέρωση του επενδυτικού κοινού. Γιατί αν είχαν ζητήσει εξηγήσεις και διευκρινήσεις από την κάθε εταιρεία που τα παρουσιάζει όπως αυτή θέλει και βολεύεται, πολλά παρατράγουδα θα είχαν αποφευχθεί.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης