Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Τι δείχνει η τεχνική εικόνα του FTSE25 και τι η αντίστοιχη του γ.δ.

tags :
Τι δείχνει η τεχνική εικόνα του FTSE25 και τι η αντίστοιχη του γ.δ.

Τι δείχνει η τεχνική εικόνα του FTSE25 και η αντίστοιχη του γ.δ.



Ο f25 δοκίμασε την ζώνη των ιστορικών χαμηλών του 2012, γεγονός που του έδωσε σημαντική αντίδραση. Ο τζίρος δεν είναι ιδεατός παρόλα αυτά είχαμε την ίδια εικόνα και στην πτώση.

Πλέον οι 191 μονάδες είναι κοντινή σημαντική αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση προς το 200 ή και το 212, με το τελευταίο να συνεχίζει να είναι και το stop μας στο short.

Οι 177 μονάδες είναι στην παρούσα κοντινή μας στήριξη, ενώ κατοχύρωση θα μπορούσε να δώσει και πάλι κίνηση προς το 170.

O F25 ουσιαστικά έγραψε το ιστορικό του χαμηλό και έδωσε παράλληλα και στον ΓΔ σημαντική αντίδραση με χαμηλούς τζίρους, κάτι που συνέβει παρόλα αυτά και στην πτωτική του κίνηση.

Πλέον οι 652 μονάδες είναι κύρια αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει κάποια καλύτερη ανοδική τάση προς την περιοχή του 708 που συνεχίζει να είναι το stop μας στο short.

Οι 620 μονάδες που δοκίμασε και την Παρασκευή είναι κοντινή μας στήριξη και κατοχύρωση σε κλείσιμο μπορεί και πάλι να δοκιμάσει κίνηση προς το 580 αν μη τι άλλο.

Πολύ σημαντικό είναι πως πλέον η κύρια πτωτική μεσοπρόθεσμη αντίσταση μας στον ΓΔ είναι οι 767 μονάδες και ουσιαστικά μία κατοχύρωση του επιπέδου είναι ικανή να αλλάξει το πολύμηνο πτωτικό momentum

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης