Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Τεχν. Ανάλυση: Παλεύοντας με τα... τερματικά κύματα, αντιμέτωπη με το Σύστημα

tags :
Τεχν. Ανάλυση: Παλεύοντας με τα... τερματικά κύματα, αντιμέτωπη με το Σύστημα
H αγορά σε εβδομαδιαίο γράφημα παίζει την συσσώρευση του 5μήνου. Αν το επίπεδο των 700 μονάδων χαθεί την Παρασκευή, τότε ο δρόμος για τις 520 μπορεί να έχει ανοίξει.

Ουσιαστικά όσο ο γ.δ. παραμένει κάτω από τις 830 μονάδες μιλάμε για μεσοπρόθεσμη πτωτική τάση και μόνο με κατοχύρωση μπορεί να αλλάξει η τάση με πρώτο στόχο το 1050.

Οι επόμενες συνεδριάσεις είναι και οι σημαντικότερες για την συνέχεια, κι αυτό γιατί δεν παίζεται απλά η αγορά αλλά το σύνολο της οικονομίας για το επόμενο μεγάλο διάστημα.

Και η οποία πρέπει με κάθε τρόπο να διασωθεί… Και που πιστεύουμε πως θα σωθεί.

Παίζοντας με το σύστημα… 

Συνέχιση της κίνησης με την αγορά να δοκιμάζει τις αντοχές της παράλληλα με την οικονομία. Τα επίπεδα των 205 και των 670 δοκιμάζουν τις αντοχές τους, με την αγορά να δοκιμάζει διάσπαση της πολύμηνης συσσώρευσης.

Ουσιαστικά αν δεν καταφέρει να βρεθεί και πάλι πάνω από την περιοχή του 710, τότε κινδυνεύει να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο πτώσης που μπορεί να τον φέρει σε πρώτη φάση στο 630-610 επίπεδο και αντίστοιχα κοντά στο ιστορικό χαμηλό του f25.

Το stop κατεβαίνει στο 214 στο Intraday ενώ κοντινή αντίσταση είναι το 211.

Ουσιαστικά κοντινά επίπεδα στήριξης δεν έχουμε και θα πρέπει μετά το πρωινό άνοιγμα η αγορά να μπορέσει να αντιδράσει σημαντικά για να αποφύγει τον πανικό.

Όλοι περιμένουμε εξελίξεις σε σχέση με το Ελληνικό ζήτημα, μιας και το τελευταίο που θα μας νοιάζει είναι το χρηματιστήριο σε περίπτωση που υπάρξει ρήξη.

ΟΤΕ και ΟΠΑΠ κράτησαν στην χτεσινή συνεδρίαση, ενώ ο τραπεζικός συνεχίζει να στηρίζεται μέσω του ELA. Γεγονός που δίνει ελπίδες για εξεύρεση λύσης, έστω και την τελευταία στιγμή. Η περίοδος θυμίζει έντονα 2012.

Intraday position short stop 214

_________________________

Support: 205, 203, 200, 198, 196

Resist.: 211, 214, 217, 220, 223

Daily spot market position short s/l 248

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

FAST FINANCE SEC.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης