Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Τεχνική προσέγγιση για Ftse25 και μετοχές...

tags :
Τεχνική προσέγγιση για Ftse25 και μετοχές...
Θεαματική η αγορά, αφού έκλεισε μία ανάσα από το 257 επίπεδο του οποίου η επιβεβαιωμένη κατοχύρωση μπορεί να χαρίσει κίνηση προς τις 275 μονάδες. Το 252 αποτελεί κοντινή στήριξη, με κύρια να συνεχίζει να είναι το 246.

Τόσο οι φήμες όσο και οι δηλώσεις της κυβέρνησης βοήθησαν την ανοδική κίνηση, με τον τζίρο να αυξάνεται και τον τραπεζικό κλάδο να έχει την μερίδα του λέοντος των κερδών. Εκλεισε και μέρος της ψαλίδας σε σχέση με την αγορά, ολοκληρώνοντας πάνω από το πολύ σημαντικό 680 επίπεδο του δείκτη.

Η ΕΥΡΩΒ έκλεισε πάνω στην γραμμή λαιμού του 015 της οποίας η διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 017 ή και το 019 επίπεδο. Το σύνολο σχεδόν της αγοράς είχε σημαντικά κέρδη.

Ακόμα και για τις ΔΕΗ, ΓΕΚ οι οποίες ουσιαστικά έχουν rebalancing αύριο, αλλά έκλεισαν με εξαιρετικά κέρδη. Ο ΟΠΑΠ κατάφερε να αντιδράσει στην στήριξη του, ενώ το σύνολο της αγοράς απομακρύνθηκε από τα Ημερήσια Stop μας.

Σε λίγες μέρες έχουμε κλείσιμο μήνα και θυμίζουμε ότι αν η αγορά καταφέρει να κατοχυρώσει τα επίπεδα του 870 τότε αλλάζει και την μεσοπρόθεσμα πτωτική τάση μας.

Οπότε τα επίπεδα θέλουν προσοχή, ειδικά για αυτούς που είναι στην αγορά. Κινούμαστε με γνώμονα μία συμφωνία που αν έρθει μπορεί να βγάλει πωλητές στην είδηση, παρόλα αυτά έχει σημασία να δούμε τα όποια χαρακτηριστικά της με το καλό.

Οι θεσμοί διαψεύδουν την αισιοδοξία της κυβέρνησης, σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα θα είναι σημαντικά κρίσιμο για την Ελλάδα αφού ακόμα και σε περίπτωση συμφωνίας θα υπάρχουν αναταράξεις πολιτικές. Με την διαφορά ότι πλέον θα υπάρχει το μαξιλάρι της αντιπολίτευσης.

Τα συμβόλαια στο ”after” έπαιξαν μέχρι και 6 πόντους Premium, χωρίς να σηκώσουν σημαντικούς όγκους κορύφωσης ακόμα.

Intraday position long stop 246
__________________________

Support: 255, 252, 250, 248

Resist.: 258, 261, 264, 267, 270

Daily spot market position LONG

s/l 235


ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ
FAST FINANCE SEC

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης