Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Τεχνική Ανάλυση: Από τον Απόστολο Μάνθο

tags :
Τεχνική Ανάλυση: Από τον Απόστολο Μάνθο
Εν αναμονή της συμφωνίας με τους Θεσμούς -έντιμης, ή μη- ο Γενικός Δείκτης έκανε ένα ανοδικό τίναγμα διασπώντας ανοδικά τη ζώνη αντίστασης των 760 με 778 μονάδων

Στοιχείο, όπου ώθησε αρκετούς σε εκτεταμένες αγορές, σπρώχνοντας έτσι τον Δείκτη ως το όριο αντίστασης των 810 μονάδων, επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος.

Από εκεί και έπειτα η αναμενόμενη εκδήλωση μιας ενδιάμεσης λύσης με τους Πιστωτές θα μπορούσε να ωθήσει τον Δείκτη έως τις 847 μονάδες, ανοίγοντας μέτωπο για ακόμα μια φορά με το πολύ σημαντικό μεσομακροπρόθεσμο επίπεδο αντίστασης των 925 μονάδων.

Οποιαδήποτε όμως καθυστέρηση στην εύρεση λύσης, θα προκαλέσει ανησυχία με πιθανή πρόκληση ρευστοποιήσεων και κίνησης του Δείκτη χαμηλότερα των 750 μονάδων.

"Στα εβδομαδιαία διαγράμματα έχει γίνει και από απόψεως τεχνικών δεικτών, μια πρώτη 'μαγιά ανοδικής αφύπνισης' αλλά το εύθραυστο της κίνησης μας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς για την περαιτέρω πορεία

Κυρίως γιατί για άλλη μια φορά ο καταλύτης είναι άκρως σημαντικός και η τεχνική ανάλυση δεν μπορεί παρά να αναμένει στο παρασκήνιο την όποια κατάληξη των συζητήσεων" τονίζει ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης