Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Μία συνεδρίαση δεν κάνει την διαφορά - στις 730 μον. η επόμενη αντίσταση του γδ

tags :
Μία συνεδρίαση δεν κάνει την διαφορά - στις 730 μον. η επόμενη αντίσταση του γδ
“Tραπεζικές ανάσες”…

Ο τραπεζικός κλάδος έδωσε σημαντικές ανάσες τραβώντας την αγορά και τον F25 στις 215 μονάδες κάτι που έδειξε σαν πιθανότητα από την προχτεσινή συνεδρίαση. 

Το επίπεδο των 217 μονάδων αποτελεί την πλησιέστερη αντίσταση με πιθανή επιβεβαίωση να θέλει την προσοχή μας, ενώ το Stop παραμένει στο 221. 

Σε κάθε περίπτωση το επίπεδο των 210 μονάδων - αν θέλει να φανεί πειστικό για την δυναμική του - πρέπει να διατηρηθεί

Η ΠΕΙΡ πήρε γερές ανάσες με το επίπεδο του 0,2730 ευρώ σε κάθε περίπτωση να είναι το πιο σημαντικό της νούμερο στην παρούσα σαν αντίσταση. Κι αυτί γιατί η κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση ανόδου της.

Η αγορά κρατάει χαμηλές προσδοκίες για το eurogroup της Παρασκευής αφού πλέον έχει κουραστεί να πιστεύει σε λύση.

Παρόλα αυτά η Παρασκευή πρέπει να βγάλει έστω μία είδηση που θα κατευνάσει - αν μη τι άλλο - τον φόβο των διαπραγματεύσεων και της ρήξης. 


Ο τραπεζικός κλάδος έχει μεν μπροστά του ΑΜΚ αλλά οι ανάγκες αν δεν υπάρξουν capital controls ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός δεν είναι της παρούσης. 

Από την στιγμή που ο φόβος για default ή ρήξη φύγει από το προσκήνιο, τότε μπορεί να κερδίσουν και πάλι κομμάτι των χαμένων αποτιμήσεων. 

Μία συνεδρίαση δεν κάνει την διαφορά και θυμίζουμε πως το επίπεδο των 730 μονάδων για τον γ.δ. αποτελεί την επόμενη αντίσταση, ενώ ημερήσιο αγοραστικό σήμα στην παρούσα φάση θα έχουμε στις 760 για τον γ.δ. και στις 226 για τον F25.

Intraday position Short stop 221

_________________________________________________

Support: 212, 210, 208, 206

Resist.: 215, 217, 219, 221

Daily spot market position  226 SHORT

Fast Finance Sec.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης